Stil jete

6 kompani që ndihmojnë me pagesën e pushimeve të punonjësve dhe po punësojnë tani në distancë

6 kompani që ndihmojnë me pagesën e pushimeve të

Nëse jeni duke kërkuar për një punë fleksibël që do t’ju lejojë të punoni në distancë dhe do t’ju ndihmojë të përballoni udhëtimet tuaja, këto gjashtë kompani janë të përshtatshme për ju, sipas FlexJobs :

1. Airbnb

Punonjësit marrin 2000 dollarë kredi për udhëtime çdo vit që mund të përdoren për të rezervuar qëndrime ose përvoja në platformën Airbnb.

2. BambooHR

Si pjesë e politikës së “pushimeve me pagesë” të firmës, BambooHR u ofron punonjësve të saj një pagë vjetore prej 2,000 dollarësh për të mbuluar shpenzimet e pushimeve si biletat e avionit dhe dhomat e hotelit.

3. Calendly

Punonjësit marrin një pagë vjetore prej 1000 dollarësh për pushime që mund të përdoret për hotele, fluturime ose makina me qira.

4. Thirty Madison

Punonjësit kanë të drejtë për një pagë vjetore prej 750 dollarësh për pushime duke filluar nga dita e tyre e parë në punë.

5. Tripadvisor

Tripadvisor rimburson punonjësit për udhëtime personale si pjesë e përfitimit të tij global të stilit të jetesës. Shuma e paguar për shërbimet dhe produktet e pranueshme bazohet në vitet e shërbimit, raportoi më parë CNBC .

6. Philo

Platforma e transmetimit u ofron punonjësve të saj pushim të pakufizuar, si dhe një bonus pushimi vjetor prej 2,000 dollarësh.