Stil jete

6 foto që vetëm të martuarit i kuptojnë

6 foto që vetëm të martuarit i kuptojnë

Në këto foto do ta gjejnë veten ata që ndajnë jetën, çokollatat, shtëpinë dhe divanin e preferuar, me një partner. Janë foto që tregojnë realitetin dhe janë postuar në rrjet nga njerëz të zakonshëm. Nuk janë ilustrime, por ilustrojnë situata e vogla dhe të lezetshme (ose jo) që krijon bashkëjetesa.

Nuk kam qenë kurrë më i inatosur se sot me gruan time.

6 foto që vetëm të martuarit i kuptojnë

Gruaja më tha që unë as nuk e dija se ç`është mëngjesi në shtrat.

6 foto që vetëm të martuarit i kuptojnë

Ja si fle gruaja ime.

6 foto që vetëm të martuarit i kuptojnë

Kur e do aq shumë sa e fal edhe nëse të ka thyer kitarën.

6 foto që vetëm të martuarit i kuptojnë

Gruaja ime duke shkruar novelën e saj. Nuk e di që unë po punoj nga shtëpia sot dhe po e shikoj. Shpresojmë ta nxjerrë për botim aty nga 2052-shi librin e saj.

6 foto që vetëm të martuarit i kuptojnë

Kur as Google nuk di të të ndihmojë se si të sillesh me gruan.

6 foto që vetëm të martuarit i kuptojnë

Tiranapost.al