Stil jete

5 filma të Netflix për t'u parë në korrik

5 filma të Netflix për t'u parë në korrik

Një muaj tjetër po vjen dhe kjo do të thotë të hedhim një sy se çfarë filmash do të publikohen në Netflix. Transmetuesi po promovon "verën e romancës" këtë vit, kështu që disa nga filmat e rinj janë romantikë, si Purple Hearts, Persuasion and Hello, Goodbye, and Everything in Between. Por ka edhe shumë filma aksion si filmi i Chris Evans dhe Ryan Gosling The Gray Man.

Hello, Goodbye, and Everything in Between

5 filma të Netflix për t'u parë në korrik

Incantation

5 filma të Netflix për t'u parë në korrik

The Sea Beast

5 filma të Netflix për t'u parë në korrik

Persuasion

5 filma të Netflix për t'u parë në korrik

The Gray Man

5 filma të Netflix për t'u parë në korrik