Stil jete

4 pyetje që nuk duhet t’i bëni në një lidhje të re

4 pyetje që nuk duhet t’i bëni në një lidhje të
Një marrëdhënie e re ka të bëjë me fluturat në stomak, bisedat e gjata për orë të tëra dhe emocionet e vazhdueshme.

Megjithatë, një lidhje e re është sa emocionuese, po aq delikate. Prandaj kërkon kujdes shtesë, pasi edhe një gabim i vogël mund të sjellë trazira të panevojshme që mund t’ju duhet kohë t’i anashkaloni.

Është mirë që në fillim të mos i bëni këto pyetje partnerit të ri.

Sa lidhje ka pasur në të kaluarën?

Kjo mund të gjykohet si një pyetje me vend për shumë njerëz, por është një shenjë mirësjelljeje të mos pyesni për marrëdhëniet e mëparshme derisa të ndiheni më rehat me njëri-tjetrin.

Pra, nëse është një marrëdhënie relativisht e re dhe vërtet dëshironi të zgjasë, prisni pak përpara se të pyesni se sa marrëdhënie ka pasur në të kaluarën e saj ose të tij.

Kush vendosi për mbarimin e lidhjes?

Shumë njerëz kanë prirjen të pyesin partnerët se i kujt ishte vendimi për të prishur marrëdhënien. Mund të gjykoni se keni të gjithë të drejtën të dini për të kaluarën e tjetrit, por mos gërmoni thellë në kujtime.

Jepini kohë dhe hapësirë ??për të treguar vetë në vend që ta bombardoni me pyetje të pakëndshme që në fillim të marrëdhënies.

E ke seriozisht me mua?

Një marrëdhënie e re nuk ka të bëjë me angazhim të përjetshëm. Kjo është e vërteta e ashpër. Një marrëdhënie ndonjëherë mund të fillojë nga tërheqja që më vonë mund të kthehet në dashuri.

Në një rast tjetër, thjesht mund të mbarojë pasi ju të dy nuk plotësonit njëri-tjetrin. Prandaj, pyetje të tilla mund të mos flasin mirë për ju si partner.

Kur do martohemi?

Kjo është diçka që të dy duhet ta vendosni bashkë. Nëse marrëdhënia juaj sapo ka filluar, ndaloni pak para se të shqiptoni fjalën martesë. Kjo mund ta bëjë partnerin të mos ndihet mirë dhe madje mund të ndjejë frikë e rrezik.

Pra, në vend që të nxitoni në gjërat, shikoni se si gjërat do të zhvillohen vetë.