Stil jete

4 këshilla për të mbajtur “gjallë” dashurinë në distancë

4 këshilla për të mbajtur “gjallë”

Jeni në një lidhje në distancë? Ju mungon ngrohtësia e të pasurit pranë partnerit? Marrëdhëniet në distancë mund të jenë mjaft të vështira. Ato mund t'ju bëjnë të ndiheni të lodhur emocionalisht dhe mund t'ju shtyjnë në kufijtë tuaj. Mund t'ju bëjë të ndiheni të vetmuar, të trishtuar dhe konfuzë.

Mbajtja e një marrëdhënieje në distancë nuk është lojë fëmijësh. Pra, nëse jeni duke luftuar për të mbajtur gjallë shkëndijën në dashurinë tuaj në distancë, atëherë ne kemi për ju disa këshilla efektive për ta bërë atë të funksionojë, pavarësisht distancës.

Keni një orar

Është e natyrshme që ndonjëherë të jeni të zënë. Pra, në vend që ta mbani partnerin tuaj në pritje, caktoni një orar dhe ndajeni atë me partnerin tuaj në mënyrë që ai të dijë për kohën tuaj të lirë dhe t'ju telefonojë në përputhje me rrethanat.

Vizitoni njëri-tjetrin shpesh

Është e vërtetë që distanca e bën zemrën të rritet. Por largësia e tepërt mund të dëmtojë marrëdhënien tuaj. Pra, merrni pak kohë dhe përpiquni të vizitoni njëri-tjetrin shpesh për të mbajtur gjallë shkëndijën.

Bëni gjëra së bashku

Edhe nëse jeni larg njëri-tjetrit, bëni së bashku gjëra që ju të dyve ju pëlqejnë. Mund të jetë një darkë virtuale me qirinj ose një natë virtuale filmi.

Përqendrohuni te cilësia dhe jo te sasia

Mos u fokusoni në sasinë e kohës që kaloni me njëri-tjetrin ose në telefon, përkundrazi përqendrohuni te cilësia. Nuk është e nevojshme që të dy të flisni me njëri-tjetrin për dy orë çdo ditë. Është krejtësisht normale që ju të dy të mos jeni në gjendje të flisni me njëri-tjetrin disa ditë, për sa kohë që ju të dy ndiheni të lidhur me njëri-tjetrin.

Tiranapost.al