SPORT

350 pjesëmarrës nga 40 vende të botës, kush janë fituesit e Maratonës së Beratit?

350 pjesëmarrës nga 40 vende të botës, kush janë

Ka përfunduar sot Maratona e Beratit që përfshiu rreth 350 pjesëmarrës nga 40 vende të botës.

350 pjesëmarrës nga 40 vende të botës, kush janë

Fitues për 21 km janë Natalila Semenovych dhe Nicolo Bedini, kurse për 10 km janë Luiza Gega dhe Bogdan Semenovych.

350 pjesëmarrës nga 40 vende të botës, kush janë

350 pjesëmarrës nga 40 vende të botës, kush janë

350 pjesëmarrës nga 40 vende të botës, kush janë

Kryebashkiaku Ervin Demo e konsideroi këtë si një nga aktivitetet më të rëndësishme të qytetit.

350 pjesëmarrës nga 40 vende të botës, kush janë

Aktiviteti nuk ishte thjesht maratonë. Nisi që ditën e djeshme me maratonën e të rinjve të qytetit, me një pasta fest dhe koncert në mbrëmje.

350 pjesëmarrës nga 40 vende të botës, kush janë

Ky ishte edicioni i dytë i Green Half Marathon dhe gara u zhvillua në një itinerar të certifikuar.