Stil jete

20 destinacionet më të mira për këtë verë, sipas Google

20 destinacionet më të mira për këtë verë, sipas

Pak para nisjes së sezonit veror, Google ka zbuluar 20 destinacionet më të mira të të udhëtuar.

Lista është bazuar në shifrat reale të rezervimeve të fluturimeve dhe tendencat e kërkimit në Good Morning America për të ndihmuar njerëzit të fillojnë të planifikojnë vendet e pushimeve verore, ose të formojnë një itinerar ideal.

Nga viti i kaluar ka vende që i janë larguar listës dhe vende që i janë shtuar.

20 destinacionet më të mira për këtë verë, sipas

Tiranapost.al