Stil jete

15 shenjat që tregojnë se burri yt është beta dhe jo alfa. Ç'do të thotë kjo për lidhjen

15 shenjat që tregojnë se burri yt është beta dhe jo alfa.

Kur bëhet fjalë për atë që gratë duan nga burrat, lista mund të jetë e gjerë. Gratë duan që ai të jetë i fortë, por i ndjeshëm, burrëror për sa kohë që ai nuk është toksik.

Çfarë është një mashkull beta?

Meshkujt beta zakonisht stereotipizohen si introvertë ose “budallenj” me një tendencë për të qenë të turpshëm ose në siklet. Ndërsa këto supozime mund të jenë të vërteta, meshkujt beta mund të jenë gjithashtu të ëmbël, të sjellshëm dhe të besueshëm. Meshkujt beta shihen si "Nice Guy", urrejnë konfliktet dhe janë të kujdesshëm që të mos përfshihen në asnjë debat. Ata mund të jenë të dobishëm dhe të prekshëm, duke i bërë ata idealë për t'i patur në jetën tuaj.

15 Tipare të mashkullit Beta:


1. Ai është një ndjekës

Nëse po kërkoni dikë që të marrë në dorë frenat, mashkulli beta nuk është për ju. Preferenca e tij është të ulet në ndenjësen e pasme dhe të lejojë të tjerët të ngasin makinën..

2. Ai është super i këndshëm

Një nga tiparet më të mira të një burri beta është natyra e tij e mirë. Ai është i gatshëm të ndihmojë këdo në nevojë dhe gjithmonë u tregon njerëzve të tjerë histori. Ai gjithashtu mund të jetë shumë i sjellshëm, duke i lejuar të tjerët ta perceptojnë mirësinë e tij si dobësi.

3. I mungon pavarësia

Meshkujt beta varen shumë nga partnerët ose njerëzit e tjerë në jetën e tyre. Për shkak se meshkujt beta nuk janë të sigurt, ata mbështeten vazhdimisht tek të tjerët

4. Ai nuk është konfrontues

Aty ku një alfa mund të mirëpresë një debat të shëndetshëm, beta-të nuk kanë interes të debatojnë. Ai është në rregull me dorëheqjen nëse kjo do të thotë të ruajë paqen e tij.

5. Ai është pasiv

Burrat beta nuk shpenzojnë kohë duke u përfshirë në agresivitet pasiv ose agresion të drejtpërdrejtë. Një mashkull beta nuk është nënçmues apo sarkastik dhe pëlqen njerëz që janë të heshtur dhe të tërhequr.

6. Ai është përgjegjës

Nëse dëshironi dikë shumë të përgjeshsnëm merrni një mashkull beta. Ai bazoher në veprime, di të kujdeset për biznesin e tij dhe i mban në rregull punët e tij personale dhe profesionale.

7. Ai nuk është konkurrues

Një burrë me një tip personaliteti beta nuk do të kërcënohet nga suksesi juaj. Ai dëshiron që ju të ndiheni rehat, të pranuar dhe të mbështetur.

8. Ai është dikush që mund t'i besoni

Një beta është një nga ato burrat që mund t'i besoni me zemër. Ai i kupton betejat dhe dobësitë tuaja dhe nuk do t'i përdorë kurrë kundër jush. Ai e sheh bukurinë në papërsosmëritë tuaja.

9. Ai nuk është i pasigurt

Për shkak se beta-të nuk kanë dëshirë të jenë "burri" ose të konkurrojnë me dikë, ai është i sigurt në atë që është. Ai është i kënaqur me aspektet pozitive dhe negative të vetes dhe nuk shqetësohet për atë që dikush tjetër mendon për të.

10. Ai është i respektueshëm

Respekti është diçka që çdo person duhet t'u tregojë të tjerëve. Burrat beta nuk vuajnë për mungesë respekti; ai nuk ka nevojë të ushtrojë dominimin e tij mbi të tjerët.

11. Ai është një burrë 'po'

Të dish kur të thuash “jo” është po aq e rëndësishme sa të jesh i pëlqyeshëm. Në një përpjekje për të qenë i mirë, ai mund të bëhet tepër i këndshëm dhe njerëzit do të përfitojnë.

12. Nuk e ka problem të komunikojë

Meshkujt beta e vlerësojnë bisedën dhe janë të sinqertë kur komunikojnë. Ai i kushton vëmendje asaj që ju thoni dhe është i qartë dhe konciz për të shmangur çdo keqkuptim.

13. Ai ka nevojë të jetë vetëm ndonjëherë

Koha vetëm është jetike për një njeri beta. Ai nuk e ka problem të kalojë mirë ose të punojë me të tjerët, por duhet ta balancojë këtë me kohën e tij personale.

14. Ai është i qetë

Betat nuk duhet të jenë në qendër të vëmendjes. Ai preferon të jetë i rezervuar. Për shkak të kësaj, meshkujt beta janë introvertë që kalojnë kohë duke përpunuar mendimet dhe emocionet e tyre përpara se të veprojnë.

15. Ai është jashtëzakonisht besnik

Jo vetëm që beta janë të ndershëm dhe të besueshëm, por mund të mbështeteni tek ata. Ai nuk do të krijojë dramë dhe vlerëson dashurinë dhe shqetësimin tuaj për të, ndaj është i qëllimshëm në përkushtimin e tij ndaj jush.