Stil jete

12 njerëz që tregojnë me foto ç`do të thotë të kesh një ditë të keqe

12 njerëz që tregojnë me foto ç`do të thotë

Ke pasur një ditë të keqe dje, sot? Mbase e ke ekzagjeruar pak. Ndoshta jo. Hidhi një sy fotove të mëposhtme të kuptosh se çfarë është realisht një ditë e keqe. Disa njerëz kanë treguar me foto situatat e ditëve të tyre. Për të qeshur e për të qarë.

Do provoja masën e unazës përmes këtij druri që më ngeci në gisht.

12 njerëz që tregojnë me foto ç`do të thotë

Qeni i shoqes sime hyri në tenxheri dhe hengri gjithë pulën me gjalp. Ngela pa darkë.

12 njerëz që tregojnë me foto ç`do të thotë

Tërhoqa derën me nxitim dhe çelësi mbeti brenda. Nuk kisha tjetër.

12 njerëz që tregojnë me foto ç`do të thotë

Si mund të lahesh këtu? Nuk jua sugjeroj hidraulikun tim.

12 njerëz që tregojnë me foto ç`do të thotë

Këto ishin brenda qeses sime të pazarit.

12 njerëz që tregojnë me foto ç`do të thotë

Fëmija kishte lënë hapur derën e makinës.

12 njerëz që tregojnë me foto ç`do të thotë

Porosita kristale nga Kina, po ja ç`më erdhi.

12 njerëz që tregojnë me foto ç`do të thotë

Isha shtrirë në dhomën e gjumit kur tavolina ime u thye. Vetëm vazoja shpëtoi.

12 njerëz që tregojnë me foto ç`do të thotë

Rimeli im pasi teshtita.

12 njerëz që tregojnë me foto ç`do të thotë

E gjeta tek ‘kalconia’ ime që në kafshatën e dytë.

12 njerëz që tregojnë me foto ç`do të thotë

Dikush në punë e hapi derën e frigoriferit me nxitim dhe më la pa drekë.

12 njerëz që tregojnë me foto ç`do të thotë

Pasi piva pjesën më të madhe të kafesë time, pashë këtë insektin që kishte qenë gjithmonë aty.

12 njerëz që tregojnë me foto ç`do të thotë

Tiranapost.al