Stil jete

12 gjëra që kemi bërë gabim gjatë gjithë kohës

12 gjëra që kemi bërë gabim gjatë gjithë
Ne kemi mësuar se si të përdorim apo si të veprojmë me shumë artikuj bazë përmes familjes dhe miqve, por rrallë pyesim nëse po i bëjmë gjërat siç duhet ose, të paktën, në mënyrë efektive.

Shumica e gjërave më bazike që bëjmë çdo ditë mund të kenë nevojë për shumë më tepër vëmendje, që të bëhen siç duhet.

Lexoni më poshtë, nëse bëni pjesë në grupin e atyre që i bëjnë gjërat gabim apo jo.

1. Për ta bërë robdishanin tuaj më të ngushtë, lidheni litarin përpara dhe jo mbrapa.

12 gjëra që kemi bërë gabim gjatë gjithë

2. Kufjet duhet të vendosen me kokë poshtë që të mos bien.
12 gjëra që kemi bërë gabim gjatë gjithë

3. Mënyra e duhur dhe më e mirë për të ngrënë një burger është ta ktheni me kokë poshtë.
12 gjëra që kemi bërë gabim gjatë gjithë

4. Për të ngjitur më mirë një letër në mur, vendoseni gjerësisht që të mos përkulet.
12 gjëra që kemi bërë gabim gjatë gjithë

5. Mënyra e duhur dhe praktike për të vendosur një qese plehrash brenda koshit është ta ktheni atë me kokë poshtë, ta vendosni sipër koshit të plehrave dhe më pas të tërhiqni pjesën e sipërme të qeses për poshtë.
12 gjëra që kemi bërë gabim gjatë gjithë

6. Varni detergjentët në një shufër që të krijoni më shumë hapësirë ??në dollap.
12 gjëra që kemi bërë gabim gjatë gjithë

7. Prisni djathin ose proshutën në gjysmë që të përshtatet siç duhet me sanduiçin .
12 gjëra që kemi bërë gabim gjatë gjithë

8. Duke ngrënë nga poshtë lart, thelbi përzihet me pjesën tjetër të mollës dhe asgjë nuk shkon dëm.
12 gjëra që kemi bërë gabim gjatë gjithë

9. Mbështilleni peshqirin rreth belit duke rrotulluar fundet.
12 gjëra që kemi bërë gabim gjatë gjithë

10. Vendosni gishtin e madh dhe gishtin e unazës midis sytheve të gërshërëve për t'i dhënë dorës stabilitet dhe forcë shtesë.

12 gjëra që kemi bërë gabim gjatë gjithë
11. Duke shtyrë në qendër të enës së ushqimit mund të mbyllni të 4 anët menjëherë.

12 gjëra që kemi bërë gabim gjatë gjithë
12. Që letra e pjekjes të përshtatet me tepsinë, lageni më para.

12 gjëra që kemi bërë gabim gjatë gjithë