Stil jete

10 rregullat strikte që stafi i familjes mbretërore duhet të respektojë që të mbajë vendin e punës

10 rregullat strikte që stafi i familjes mbretërore duhet të

Ideja për të jetuar në një pallat mbretëror duket si përrallë. Po nuk është aq qejf sa duket. Për këtë mjafton të njihesh me rregullat që stafi duhet të respektojë që të mbajë vendin e punës.

10 rregullat strikte që stafi i familjes mbretërore duhet të

Para orës 10 të mëngjesit stafi nuk duhet të përdorë fshesë me korrent për të fshirë. Vetëm fshesë të zakonshme. Mbretërorët nuk mund të zgjohen nga një zhurmë e tillë.

10 rregullat strikte që stafi i familjes mbretërore duhet të

Ecja në mes të tapetëve është e ndaluar. Stafi duhet të kalojë jashtë tapetit.

10 rregullat strikte që stafi i familjes mbretërore duhet të

Ena nga e cila shërbehet kafeja nuk është ajo në të cilën bëhet. Dikush e bën në ekspres, pastaj hidhet në një çajnik argjendi dhe pastaj u shërbehet mbretërorëve.

10 rregullat strikte që stafi i familjes mbretërore duhet të

Një dado është përgjegjëse jo vetëm për t'u kujdesur për fëmijët, por edhe për të menduar dhe sugjeruar ide të reja për të gjithë familjen. Ajo pritet t'u tregojë atyre se si duhet ta shpenzojnë kohën e kaluar së bashku.

10 rregullat strikte që stafi i familjes mbretërore duhet të

Mbretërorët duhet të duken mahnitës gjatë gjithë kohës. Pra, një parukier duhet të jetë i disponueshëm 24 orë në ditë, çdo ditë të javës.

10 rregullat strikte që stafi i familjes mbretërore duhet të

Stafi është i padukshëm. Një nga rregullat e shumta që stafi mbretëror duhet të mbajë mend është se duhet të jenë të padukshëm.

10 rregullat strikte që stafi i familjes mbretërore duhet të

Princi Charles nuk bën asgjë për veten. Shërbëtorët ia vënë edhe çorapet (të majtën dhe të djathtën) siç do t`i veshë.

10 rregullat strikte që stafi i familjes mbretërore duhet të

Mbretëresha i do drithërat në enë plastike.

10 rregullat strikte që stafi i familjes mbretërore duhet të

Dadot mbretërore duhet të palosin pelenat prej lecke. Edhe pse kjo duket e panevojshme dhe e modës së vjetër, ata duhet të dinë se si ta bëjnë këtë.

Dadot kanë veshje të veçantë. Si në foto.