Stil jete

10 prodhimet e HBO-së për t`u fiksuar pas ekranit

10 prodhimet e HBO-së për t`u fiksuar pas ekranit

Nëse e ke lënë pas dore Netflix-in dhe je hedhur nga HBO më poshtë gjen listën e 10 prodhimeve të reja që do të të fiksojnë, bashkë me Trailer-ët dhe fotot.

Tiger, premierë prej 10 janarit

Është një dokumentar i ndarë në dy pjesë dhe rrëfen jetën e legjendës Tiger Woods.

The Lady and the Dale, premierë prej 31 janarit

Një seri dokumentarësh që ju çojnë në një udhëtim të këqijash që as e dinit se ekzistonin.

Beartown, premierë në 22 shkurt

Bazohet në romanin bestseller të Fredrik Backman me të njëjtin titull. Një ekip i vogël hokej akuzohet për disa sulme seksuale dhe jeta e gjithë qytetit trazohet.

Mare of Easttown, premierë nga 18 prilli

Kate Winslet luan rolin e një detektiveje në një qytet në vogël në Pensilvani, e detyruar të hetpojë një vrasje në një kohë që edhe jeta e saj personale trazohet.

The Nevers, premierë nga prilli i 2021-shit

Sezoni i parë i kësaj drame historiko-shkencore-shkencore përqendrohet në një grup grash që zbulojnë se kanë aftësi unike dhe të mbinatyrshme.

In Treatment, premierë nga maji i 2021-shit

Rikthehet pas një dekade me Uzo Aduba në rolin e terapistes “In Treatment”.

10 prodhimet e HBO-së për t`u fiksuar pas ekranit

Generation, premierë nga pranvera e 2021-shit

Një grup adoleshentësh që eksplorojnë jetën dhe seksualitetin mes një komuniteti konservator.

10 prodhimet e HBO-së për t`u fiksuar pas ekranit

Gossip Girl, premierë këtë vit

HBO do të risjellë një version të ri të “Gossip Girl”. Premton të jetë po aq interesant sa varianti origjinal.

10 prodhimet e HBO-së për t`u fiksuar pas ekranit

The White Lotus, premierë këtë vit

Ende nuk dihet shumë për këtë serial, përveçse që zhvillohet në një vend tropikal.

10 prodhimet e HBO-së për t`u fiksuar pas ekranit

Scenes From a Marriage, premierë këtë vit

Ky serial është variant i risjellë i serialit suedez të vitit 1973 dhe interpretohet nga Jessica Chastain dhe Oscar Isaac. Marrëdhënia e tyre në çift shqyrtohet gjatë një dekade të tërë.