Stil jete

10 kuptimet e veçanta të tatuazheve që të famshmit kanë

10 kuptimet e veçanta të tatuazheve që të famshmit

Shumica e njerëzve që bëjnë tatuazhe zgjedhin të gdhendin në trup diçka më shumë sesa një figurë abstrakte.

10 kuptimet e veçanta të tatuazheve që të famshmit

Jason Momoa ka një tatuazh trekëndëshash të renditur në krahun e tij. Ato përfaqësojnë një symbol fisnor dhe Momoa thotë që e mbrojnë nga e keqja.

10 kuptimet e veçanta të tatuazheve që të famshmit

Eminem ka portretin e vajzës së tij mes trëndafilëve dhe në anën tjetër të krahut fjalën “Proof”, në nder të mikut të tij reperit, Proof.

10 kuptimet e veçanta të tatuazheve që të famshmit

Ariel Winter ka në qafë një tigër si tatuazh. Ajo tregon se e ka bërë për të simbolizuar mbrojtjen që gjithë jetën ka pasur nga njerëzit e saj të dashur.

10 kuptimet e veçanta të tatuazheve që të famshmit

Rihanna ka më shumë tatuazhe të fshehura sesa të dukshme. Megjithatë një në supin e saj shkruan: Asnjëherë dështim, gjithmonë mësim.

10 kuptimet e veçanta të tatuazheve që të famshmit

Lily Allen ka gjithsej 9 tatuazhe me simbole të ndryshme që duket se formojnë një byzylyk në dore. Edhe pse nuk ka specifikuar arsyen pse i bëri ato të tatuazheve, ajo është shprehur se simbolizojnë ndjenja e besime të ndryshme në botë. Ajo ka bërë tatuazh shenja të tjera në këtë linjë, si një fytyrë e qeshur, një qen i vogël, dhe madje edhe fytyrën e Homer Simpson.

10 kuptimet e veçanta të tatuazheve që të famshmit

Katy Perry shpjegoi tatuazhin e saj të planetit Saturn të vendosur në parakrah. E ka bërë me qëllimin që të memorizonte një udhëtim që i dha asaj shumë mësime jete. Më vonë ajo do të bënte tatuazh përsëri, por në gishtin e saj, pasi ishte pjesë e Super Bowl të edicionit të 49-të. Ajo zgjodhi të bënte tatuazh numrin 49 në numrat romakë për të pasqyruar përvojën e madhe që kishte pasur atë natë.

10 kuptimet e veçanta të tatuazheve që të famshmit

Lady Gaga bëri tatuazh pentagramin në nder të këngës “A Star is Born”, por gabimisht kishte 4 vija dhe jo 5. E rregulloi në një moment të dytë.

10 kuptimet e veçanta të tatuazheve që të famshmit

“Meow” në pjesën e brendshme të buzës së Kendall. Kuptimi? Asgjë. Kjo është fjala e parë që i erdhi në mendje pasi piu një mbrëmje me miqtë.

10 kuptimet e veçanta të tatuazheve që të famshmit

Scarlett Johansson shkruan si byzylyk në dorë “I love NY”.

10 kuptimet e veçanta të tatuazheve që të famshmit

Dua Lipa ka bërë tatuazh emrin e albumit të saj “Future Nostalgia”.

*Artikulli i Bright Side u përshtat në shqip nga Tiranapost.al