Stil jete

10 gjërat që i kemi bërë gabim gjatë gjithë kohës

10 gjërat që i kemi bërë gabim gjatë gjithë

Ne kemi mësuar se si t'i përdorim shumicën e objekteve prej familjes dhe miqve, por rrallë pyesim nëse po i bëjmë vërtet gjërat siç duhet. Më poshtë gjen 10 rastet kur nuk e bërë diçka siç duhet.

Për ta ngushtuar robdeshampërin tuaj vendoseni litarin përpara dhe jo mbrapa.

10 gjërat që i kemi bërë gabim gjatë gjithë

Kufjet duhet të vihen me kokë poshtë që sipër veshit për të parandaluar rrëshqitjen e tyre.

10 gjërat që i kemi bërë gabim gjatë gjithë

Mënyra më e saktë dhe më e mirë për të ngrënë një hamburger është ta ktheni atë përmbys.

10 gjërat që i kemi bërë gabim gjatë gjithë

Mënyra e duhur dhe praktike për të vendosur një qese plehrash brenda koshit është ta ktheni atë me kokë poshtë, ta vendosni sipër koshit të plehrave dhe më pas ta tërhiqni pjesën e sipërme të qeses për poshtë.

10 gjërat që i kemi bërë gabim gjatë gjithë

Varini në një shufër rrobash detergjentët e tillë për të fituar më shumë hapësirë ??në dollap.

10 gjërat që i kemi bërë gabim gjatë gjithë

Prijeni djathin ose proshutën përgjysmë që t'i përshtatet sanduiçit siç duhet.

10 gjërat që i kemi bërë gabim gjatë gjithë

Duke ngrënë nga poshtë lart, lëkura përzihet me pjesën tjetër të mollës dhe shija mbetet e njëjtë deri në fund.

10 gjërat që i kemi bërë gabim gjatë gjithë

Vendosni gishtin e madh dhe gishtin e unazës midis hapësoirave të gërshërëve për t'i dhënë dorës tuaj stabilitet dhe forcë shtesë.

10 gjërat që i kemi bërë gabim gjatë gjithë

Duke shtyrë në qendër të enës së ushqimit, mund t'i mbyllni të 4 cepat përnjëherë.

10 gjërat që i kemi bërë gabim gjatë gjithë

Për ta bërë letrën e kuzhinës të qëndrojë në tepsi, lageni atë.

10 gjërat që i kemi bërë gabim gjatë gjithë

Tiranapost.al