Stil jete

10 arsyet pse turistët zhgënjehen kur vizitojnë Parisin

10 arsyet pse turistët zhgënjehen kur vizitojnë Parisin
Ekziston një i ashtuquajtur sindromi i Parisit, një çrregullim psikologjik te njerëzit e zhgënjyer nga kryeqyteti i Francës.

Bright Side tregon se çfarë i ka zhgënjyer njerëzit më shumë nga Parisi:

1. Radhë të gjata në kuvertën e vëzhgimit të Kullës Eifel
10 arsyet pse turistët zhgënjehen kur vizitojnë Parisin

2.Turma të mëdha në hyrje të Luvrit.

10 arsyet pse turistët zhgënjehen kur vizitojnë Parisin

3. Një numër i madh njerëzish që përpiqen të bëjnë një foto të Mona Lizës dhe në xhami ka reflektime të dritës.

10 arsyet pse turistët zhgënjehen kur vizitojnë Parisin

4. Femrat e vërteta franceze nuk ngjajnë aspak me ato që shfaqin në filma.

10 arsyet pse turistët zhgënjehen kur vizitojnë Parisin

5. Disa atraksione janë duke u rinovuar.

10 arsyet pse turistët zhgënjehen kur vizitojnë Parisin

6. Ka pak vende ku njerëzit flasin anglisht.

10 arsyet pse turistët zhgënjehen kur vizitojnë Parisin

7. Shërbimet në restorante janë të vogla dhe ushqimi është i shtrenjtë.

10 arsyet pse turistët zhgënjehen kur vizitojnë Parisin

8.Mbiturizmi dhe dështimi për të bërë foto.

10 arsyet pse turistët zhgënjehen kur vizitojnë Parisin9. Tualete publike të vendosura në rrugët qendrore.

10 arsyet pse turistët zhgënjehen kur vizitojnë Parisin

10. Ka shumë plehra në Paris.

10 arsyet pse turistët zhgënjehen kur vizitojnë Parisin