Stil jete

10 arsye pse duhet të bësh not edhe tani në kulmin e dimrit

10 arsye pse duhet të bësh not edhe tani në kulmin e dimrit

Noti është një stërvitje e shkëlqyer për gjithë trupin që mund t’ju bëjë fizikisht më të fortë, por mbi të gjitha forcon edhe zemrën. Le të jetë dimër edhe ngricë. Mund të shkosh në pishina të mbyllura, dimërore dhe të vënë gjymtyrët e muskujt në lëvizje.

Po aspekti fizik nuk është i vetmi që përmirësohet. Edhe shëndetit mendor i bën mirë noti.

10 përfitimet një për një i gjen më poshtë:

Përmirëson shëndetin mendor

Përmirëson masën muskulore

Ndihmon të të zërë gjumi më shpejt

Është ushtrim i shkëlqyer gjatë shtatzënisë

Ka më shumë se një mënyrë për të bërë not, të gjitha duhen provuar

Mësimi i mënyrave të reja për të bërë not është kënaqësi më vete

Mund të reduktojë stresin

Ndihmon njerëzit që kanë probleme me ecjen dhe lëvizjen e gjymtyrëve

Ndihmon ata që vuajnë nga skleroza multiple

Mbi të gjitha, noti të bën më të mençur

Të duhet ndonjë arsye më shumë?