SPORT

Zbulohet projekt ideja e Akademisë së Manchester City në Durrës

Zbulohet projekt ideja e Akademisë së Manchester City në

Kryeministri Edi Rama ka zbuluar përmes disa fotosh projektin e Akademisë së Manchester City-t në Durrës.

Zbulohet projekt ideja e Akademisë së Manchester City në

Akademia do të shtrihet në një hapësirë prej 80 hektarësh dhe do të njihet si Etihad Campus.

Zbulohet projekt ideja e Akademisë së Manchester City në

Rreth 400 të rinj pritet të stërviten në këtë Akademi nga e cila zbulohen talentet që më pas do të veshin fanellën e skuadrës së parë.

Zbulohet projekt ideja e Akademisë së Manchester City në

Zbulohet projekt ideja e Akademisë së Manchester City në