SPORT

Video/ Si do të duket stadiumi i ri i Korçës?

Video/ Si do të duket stadiumi i ri i Korçës?

Si do të duket stadiumi më i ri në vend? Është shpallur dje kompania fituese e projektimit të Korça Arena, që s'do të jetë thjesht stadium.

Studio daneze arkitekturore CEBRA për ndërtimin e stadiumit të “Skënderbeut” ka planifikuar të shërbejë si një qendër multifunksionale.


“MIRËMËNGJES dhe me projektin fitues të Stadiumit të Ri të Korçës, konceptuar si një qendër e re e qytetit, në harmoni me Parkun Olimpik, ju uroj një ditë të mbarë” shkuan Rama shoqëruar videos.

Projekti parashikon ndërtimin edhe të parqeve, fushave të vogla dhe ndërtimin e një kompleksi sportiv.