SPORT

Shtrati i hotelit ku fjeti Cristiano Ronaldo del në ankand

Shtrati i hotelit ku fjeti Cristiano Ronaldo del në ankand

Shtrati i hotelit që Cristiano Ronaldo përdori në Slloveni ndërsa ishte në një ndeshje miqësore do të dalë në ankand dhe fitimet do të shkojnë për bamirësi.

Shtrati do të dalë në ankand me çmimin fillestar prej 5000 euro. Megjithëse çmimi fillestar është relativisht i ulët, ai pritet të ngrihet shumë më shumë nga fansat e fituesit të topit të artë.

Ronaldo ishte pjesë e skuadrës së Portugalisë që udhëtoi në Ljubjanë për të luajtur një miqësore të cilën e humbën me rezultatin 2-0.