SPORT

Sa kushton bileta për të parë finalen e Champions League?

Sa kushton bileta për të parë finalen e Champions League?

Gjysmëfinalet e Champions League janë Milan – Inter dhe Manchester City – Real Madrid.

Dy fituesit e këtyre ndeshjeve do të përballen në finalen e madhe, në Stamboll, më 10 qershor. Secila nga skuadrat do të ketë në dispozicion nga 20 mijë bileta. Në total janë 72 mijë vende.

Po sa do të kushtojë një vend?

Çmimet, në varësi të pozicionit, janë të ndara në katër kategori. Bileta më e lirë është 70 euro dhe më e shtrenjta 690 euro.