SPORT

Real Madrid vjen në Shqipëri, do trajnojë talentet e reja të futbollit

Real Madrid vjen në Shqipëri, do trajnojë talentet e reja të

Real Madrid ka njoftuar projektin për të qenë në Shqipëri këtë verë dhe për të testuar talentet e reja që mund të bëhen pjesë e Akademisë së "Galaktikëve".

Trajneri i U-19 së Realit, Alvaro Arbeloa, i cili është edhe ambasadori i klubit ka thënë se nga 10 - 14 qershorin e këtj viti, për pesë ditë djemtë dhe vajzat e reja shqipitare do mund të bëhen pjesë e përgatitjeve nga trajnerët e Real Madrid.

"Për herë të parë 'Fondacioni Real Madrid' viziton Shqipërinë për një trajnim. Një trajner nga Fondacioni do të udhëtojë në vend për të marrë pjesë tek të rinjtë që duan të jetojnë një përvojë unike përmes futbollit dhe të mësojnë vlera me metodologjinë edukative të Fondacionit", njofton Real Madridi.