SPORT

Rafael Nadal dhe Mery Perello do të bëhen prindër të një djali

Rafael Nadal dhe Mery Perello do të bëhen prindër të

Rafael Nadal dhe bashkëshortja e tij Mery Perello janë në pritje të fëmijës së tyre të parë pas një romance 17-vjeçare.

Rafael Nadal dhe Mery Perello do të bëhen prindër të

Mediat spanjolle kanë raportuar se çifti janë në pritje të një djali. Lajmi nuk është konfirmuar ende nga çifti.

Kampioni spanjoll i tenisit, 36 vjeç, konfirmoi lajmin në qershor se gruaja e tij, 33 vjeçe, ishte shtatzënë në një konferencë shtypi.

Rafael Nadal dhe Mery Perello do të bëhen prindër të

Nadal dhe Mery ishin në një lidhje për 14 vjet përpara se të martoheshin në tetor të 2019 në një kështjellë në Majorca.