SPORT

Nuk ishte Jose Mourinho ai që shkruajti statusin për kuqezinjtë

Nuk ishte Jose Mourinho ai që shkruajti statusin për kuqezinjtë

Nuk ishte Jose Mourinho ai që shkruajti statusin lavdërues për kuqezinjtë, i cili qarkulloi sot nëpër media dhe bëri bujë.

Edhe njëherë mediat ranë në kurthin e mediave sociale, të adresave fake apo funpage pak rëndësi ka, por e rëndësishme është që statuset nuk vijnë nga njerëzit në foto apo emrat që shkruhen aty, në këtë rast Jose Mourinho.

Me një kërkim të thjeshtë kjo është adresa, është e një funpage.

Nuk ishte Jose Mourinho ai që shkruajti statusin për kuqezinjtë

Nuk ishte Jose Mourinho ai që shkruajti statusin për kuqezinjtë

Kjo është adresa e tij reale sipas verifikimeve. Kliko linkun

Sa u gëzuam kot.