SPORT

Kualifikohen Japonia dhe Spanja, eliminohet Gjermania

Kualifikohen Japonia dhe Spanja, eliminohet Gjermania

Japonia ka dhuruar sërish spektakël mbrëmjen e sotme duke përmbysur rezultatin me Spanjën, në një fitore 2-1 dhe duke dalë kështu e para në grup.

Kualifikohen Japonia dhe Spanja, eliminohet Gjermania

Gjermania, e cila ndonëse fitoi sonte 4-2 me Kosta Rikën është eliminuar që në fazën e grupeve.

Kualifikohen Japonia dhe Spanja, eliminohet Gjermania

Në grupin E mbrëmja ishte e hapur për të 4 skuadrat, por vetëm Spanja dhe Japonia mund të vazhdojnë në fazën tjetër.

Kualifikohen Japonia dhe Spanja, eliminohet Gjermania