SPORT

Ke qenë inspirimi im. Nisa të luaj tenis kur të shikoja ty Novak

Ke qenë inspirimi im. Nisa të luaj tenis kur të shikoja ty Novak

Një sport gentleman-ësh, por edhe një moment njerëzor kur 20-vjeçari Carlos Alcaraz kupton se kur Djokovic luante tenis ai ishte fëmijë, dhe se ka luajtur tenis sepse shikonte Novak Djokovic.

Wimbledon është përfshirë në të qeshura e tagime kur me sinqeritet Alcaraz kujton moshën dhe raportin me Djokovic.

Por kjo video mbi të gjitha të kujton përuljen dhe respektin