SPORT

Katër lojtarët shqiptarë nuk këndojnë himnin maqedonas në ndeshjen e Europianit

Katër lojtarët shqiptarë nuk këndojnë himnin maqedonas

Himni i Maqedonisë së Veriut u këndua për herë të parë në kampionatin Europian, sot në stadiumin e Bukureshtit. Skuadra maqedonase ka përballë Austrinë.

Gjatë ekzekutimit të himnit maqedonas 4 futbollistët shqiptarë, Alioski, Bardhi, Ademi dhe Musiu, refuzuan ta këndonin himnin.

Të katërt futbollistët janë pjesë e formacionit bazë.


Në stol janë edhe Bejtullai dhe Hasani.