SPORT

Gjesti i Elseid Hysaj në fund të ndeshjes kur përshëndetet me tifozët Kuq e Zi

Gjesti i Elseid Hysaj në fund të ndeshjes kur përshëndetet

Në video u shfaq vetëm momenti kur ai iu drejtua tifozëve duke i përshëndetur, por kamerat u larguan. Komentatori Alban Xhihani përshkroi momentin kur ai përshendeti tifozët dhe këta të fundit e duartrokitën.Elseid Hysa u përball me shumë presion pas lojës së dobët që pati në mbrojtje në ndeshjen me Italinë.

Ndeshja me Kroacinë ishte një moment rikthimi në lojë.