SPORT

Emocionuese videoja e stërvitjes së fundit në Dortmund e djemve të Kombëtares

Emocionuese videoja e stërvitjes së fundit në Dortmund e djemve

Kjo është video e fundit që vjen nga Dortmund, aty ku do të luhet ndeshja Shqipëri - Itali.


Djemtë tanë janë stërvitur sot herët dhe këto pamje tregojnë sesi tifozët shqiptarë i kanë pritur jashtë për t'i dhënë forcë e për t'i përshëndetur.

50 mijë shqiptarë do të jenë sot në stadium përballë 31 mijë tifozëve italianë. Publikut, këtij të fundit tha Rama në një intervistë për mediat italiane, duhet t'ia ketë frikën epiki italian.