SPORT

E jashtëzakonshme/ Kuqezinjtë shënojnë në minutën e parë

Shqipëria shkon në avazhtazh që me sekondat e para të ndeshjes. Ka qenë Nedim Bajrami, i cili ka çuar kombëtaren në avantazh që në 24 sekondat e para.

Shqipëria do të luaj me Italinë në ndeshjen e saj të parë, për tu pasuar më pas me kombëtaren kroate dhe me atë spanjolle.