SPORT

Duka sfidon Gjykatat, mbledh Asamblenë e pezulluar, në shkelje të ligjit

Duka sfidon Gjykatat, mbledh Asamblenë e pezulluar, në shkelje të

Edhe pse Gjykata ka pezulluar Asamblenë e FSHF-së, kreu i këtij institucioni, Armando Duka, në kundërshtim me ligjin po zhvillon sot Asamblenë.

Armando Duka, edhe pse i pezulluar nga detyra me një vendim Gjykate, mblodhi asamblenë në prani të disa mediave.

Duka është i pezulluar nga detyra e Presidentit te FSHF me vendim të gjykatës dhe nuk mund ta mblidhte Asamblenë e FSHF e as të caktonte një datë të dytë zgjedhjesh.