Sociale

Kryeministri uron Ditën e Pavarësisë me një mesazh të veçantë edhe për qytetin e Vlorës

Kryeministri uron Ditën e Pavarësisë me një mesazh të

Kryeministri Edi Rama e ka nisur këtë të diel që përkon edhe me datën 28 nëntor të Shpalljes së Pavarësisë të vendit tonë para 109 vitesh, me një urim dhe mesazh të veçantë.

Përmes një postimi në Facebook, Kreu i Qeverisë ka shpërndarë disa foto për nisjen e punimeve për aeroportin e Vlorës, pikërisht qytetin prej nga Ismail Qemali shpalli pavarësinë më shumë se një shekull më parë.

Tiranapost.al