Sociale

Kompleksi publik i pishinave mikpret pushuesit këtë sezon veror

Kompleksi publik i pishinave mikpret pushuesit këtë sezon veror

Të gjithë ata që nuk kanë mundësi të shkojnë drejt bregdetit, Aqua Park Tirana mirëpret të gjithë pushuesit për të kaluar ditët më të nxehta të vitit pranë Kompleksit publik të pishinave, i cili gjendet në zemër të Tiranës.

Pas më shumë se 20 vitesh administrim nga privati, kompleksi i pishinave tek diga e liqenit nga viti 2022 ndodhet tashmë nën administrimin e Bashkisë së Tiranës.

Këto ambiente janë transformuar duke u shndërruar në një pikë frekuentimi edhe për qytetarët dhe fëmijët.