Sociale

Këshilla nga një nga njerëzit më të pasur në botë: Mos u përpiq të jesh më i miri, lufto...

Këshilla nga një nga njerëzit më të pasur në

Themeluesi i kompanisë të shitjeve online “Alibaba”, Jack Ma është një nga njerëzit që ofron këshilla dhe motivon sipërmarrësit e rinj, për shkak të historisë së vet mbresëlënëse. Ma themeloi gjigandin e shitjeve online dhe u bë një nga njerëzit më të pasur në botë, duke menduar jashtë kornizave dhe duke provuar atë që sipërmarrësit e tjetër konvencionalë nuk guxonin. Ja çfarë këshillon ai për njerëzit që duan të bëhen të suksesshëm.

“Mos u përpiq të jesh më i miri! Lufto të jesh i pari.. i pari që bën ndryshimin, ji i pari që do të pranosh sfidën.. bëhu i pari që do të tejkalosh vështirësitë. Sepse për të qëne njeriu më i mirë ka vetëm një kampion olimpik... Në rast se doni të bëheni të suksesshëm mësoni nga gabimet e njerëzve të tjerë. Mos mësoni nga historitë e suksesit”

View this post on Instagram

A post shared by Quotes (@quotes)

View this post on Instagram

A post shared by Quotes (@quotes)

Tiranapost.al