Sociale

Erla Mëhilli rrethohet kudo nga shqiptarë në pushimet në Sardenja

Erla Mëhilli rrethohet kudo nga shqiptarë në pushimet në

Erla Mëhilli, në pushimet në Sardenjë, ka provuar atë që pak a shumë na ndodh të gjithëve sa herë udhëtojmë jashtë, faktin që kudo janë shqiptarët që punojnë dhe shkëlqejnë në vendet e tyre të punës.

Erla Mëhilli rrethohet kudo nga shqiptarë në pushimet në

Njëra prej tyre është Rovena, me të cilën Erla ka shkrepur një foto dhe e ka postuar me një shënim në Instagram, të cilin e nis më një fjali që fatkeqësisht është e vërtetë!

Lexoje të plotë:

Ne që ndërtojmë botën, veç vetes tonë!

Në Sardenja, diamantin e turizmit europian, kënaqësi që takova Rovenën e mirë e punëtore.

Kudo ku shkon gjen shqiptarë që bëjnë më të mirën në punë e në përditshmërinë e tyre, shkëlqejnë dhe janë shembull. Por në atdhe i përzenë me shkopin e mediokritetit dhe padrejtësive. Sikur një përqind e talentit dhe impenjimit të tyre të kthehej, Shqipëria do ishte shumë më e mirë!

Erla Mëhilli rrethohet kudo nga shqiptarë në pushimet në

Erla Mëhilli rrethohet kudo nga shqiptarë në pushimet në