Shtëpia që dua

Video/ Në shtëpinë e miliarderes Kendall Jenner

Video/ Në shtëpinë e miliarderes Kendall Jenner

Kendall Jenner ka hapur dyert e shtëpisë për Architectural Design.

Video/ Në shtëpinë e miliarderes Kendall Jenner

Më pëlqejnë shtëpitë që kanë karakter. Kur hyra këtu gjeta paqen. Arredimi i përket stili Mesdhetar dhe Kendall tregon se qëllimi i saj primar ka qenë ta bëjë të rehatshme. Udhëtimet e shumta për shkak të punëve të biznesit e lodhin dhe shtëpia është vendi i relaksim për të.

Video/ Në shtëpinë e miliarderes Kendall Jenner

Video/ Në shtëpinë e miliarderes Kendall Jenner

Shtëpia e re e ka bërë të qëndrojë më shumë në kuzhinë për të gatuar. Kendall zbulon me këtë rast se është një amvisë e mirë.

Video/ Në shtëpinë e miliarderes Kendall Jenner

Video/ Në shtëpinë e miliarderes Kendall Jenner

Shikoje dhe adhuroje!

Video/ Në shtëpinë e miliarderes Kendall Jenner

Video/ Në shtëpinë e miliarderes Kendall Jenner

Video/ Në shtëpinë e miliarderes Kendall Jenner

Video/ Në shtëpinë e miliarderes Kendall Jenner


*Burimi Architectural Design