Shtëpia që dua

Si të krijosh një kopsht lulesh brenda katër mureve?

Si të krijosh një kopsht lulesh brenda katër mureve?

Nëse je njeriu që vdes për lulet, por shtëpinë e ke në pallat, atëherë mund të improvizosh një kopsht edhe brenda katër mureve. Bright Side ka disa ide se si t`i shfrytëzosh vazot e vjetra ose gota e çajnik që s`i përdor prej vitesh.

Me lule, pambuk, bar dhe dhe gurë të përmasave të ndryshme mund ta çosh natyrën në çdo cep të shtëpisë.

I gjithi çfarë të duhet është durimi dhe kreativiteti. Sa për nisje, frymëzohu nga këto foto.

Si të krijosh një kopsht lulesh brenda katër mureve?

Si të krijosh një kopsht lulesh brenda katër mureve?

Si të krijosh një kopsht lulesh brenda katër mureve?

Si të krijosh një kopsht lulesh brenda katër mureve?

*Burimi Bright Side