Shtëpia që dua

Shtëpia e së ardhmes kushton 52 mijë dollarë

Shtëpia e së ardhmes kushton 52 mijë dollarë

Ngjan si anije kozmike, por në fakt është shtëpi. është krijuar në Singapor dhe kushton 52 mijë dollarë. Shtëpia ka kapacitet për të jetuar 4 persona dhe nuk i mungon asgjë.

Shtëpia e së ardhmes kushton 52 mijë dollarë

Ajo është gati 30 metra katror dhe është e lidhur me inteligjencën artificiale.

Shtëpia e së ardhmes kushton 52 mijë dollarë

Shtëpia e së ardhmes kushton 52 mijë dollarë

Shtëpia është 8 metër e gjatë dhe 3.5 metër e gjerë. Ka dhomë gjumi, kuzhinë dhe tualet.

Shtëpia e së ardhmes kushton 52 mijë dollarë

Shtëpia e së ardhmes kushton 52 mijë dollarë

Shtëpia e së ardhmes kushton 52 mijë dollarë

Shtëpia e së ardhmes kushton 52 mijë dollarë

Elektroshtëpiaket janë të kohës së fundit, të gjitha smart nga lavatricja deri tek frigoriferi.

Shtëpia e së ardhmes kushton 52 mijë dollarë

Shtëpia e së ardhmes kushton 52 mijë dollarë

Shtëpia e së ardhmes kushton 52 mijë dollarë

Shtëpia e së ardhmes kushton 52 mijë dollarë

Shtëpia e së ardhmes kushton 52 mijë dollarë

Cube Two, si quhet shtëpia mund të prenotohet. Pastaj të duhet hapësira për ta vendosur. Në Shtetet e Bashkuara transporti kushton 8 mijë dollarë.

*Business Insider