Shtëpia që dua

Rihanna gjen shtëpinë e ëndrrave për pushimet dhe paguan sa qimet e kokës

Rihanna gjen shtëpinë e ëndrrave për pushimet dhe paguan sa

450 mijë dollarë për një muaj. Rihanna ka rezervuar një shtëpi në Hamptons me 5 dhoma gjumi, 6 tualete, plazh privat dhe port.

Rihanna gjen shtëpinë e ëndrrave për pushimet dhe paguan sa

Rihanna gjen shtëpinë e ëndrrave për pushimet dhe paguan sa

Rihanna gjen shtëpinë e ëndrrave për pushimet dhe paguan sa

Rihanna gjen shtëpinë e ëndrrave për pushimet dhe paguan sa

Rihanna gjen shtëpinë e ëndrrave për pushimet dhe paguan sa

Rihanna gjen shtëpinë e ëndrrave për pushimet dhe paguan sa

Aty po, është e sigurt që s`të kap virusi, se edhe një pjesë e oqeanit është në dispozicion të shtëpisë.

Rihanna gjen shtëpinë e ëndrrave për pushimet dhe paguan sa

Rihanna gjen shtëpinë e ëndrrave për pushimet dhe paguan sa

Rihanna gjen shtëpinë e ëndrrave për pushimet dhe paguan sa

Rihanna gjen shtëpinë e ëndrrave për pushimet dhe paguan sa

Rihanna gjen shtëpinë e ëndrrave për pushimet dhe paguan sa

Rihanna gjen shtëpinë e ëndrrave për pushimet dhe paguan sa

Nuk dihet se kush do jenë fatlumët që do kenë një ftesë nga këngëtarja për të kaluar ca ditë vere atje.

*Burimi Observer.com