Shtëpia që dua

Një vizitë në shtëpinë prej druri të Ellen DeGeneres dhe Portia de Rossi

Një vizitë në shtëpinë prej druri të Ellen

Ato e blenë 3.6 milionë dollarë, disa muaj më parë, por vlera i është rritur shpejt dhe ka arritur gati në 7 milionë dollarë, edhe pas investimeve që bënë në të.

Regjisorja dhe moderatorja Ellen DeGeneres dhe aktorja Portia de Rossi zotërojnë një shtëpi prej druri në Kaliforni.

Një vizitë në shtëpinë prej druri të Ellen

Një vizitë në shtëpinë prej druri të Ellen

Një vizitë në shtëpinë prej druri të Ellen

Një vizitë në shtëpinë prej druri të Ellen

Një vizitë në shtëpinë prej druri të Ellen

Një vizitë në shtëpinë prej druri të Ellen

Një vizitë në shtëpinë prej druri të Ellen

Një vizitë në shtëpinë prej druri të Ellen

Një vizitë në shtëpinë prej druri të Ellen

Një vizitë në shtëpinë prej druri të Ellen

Një vizitë në shtëpinë prej druri të Ellen

Mansion Global ka bërë një shëtitje cep më cep dhe fotot i ka publikuar.

*Burimi Food and Wine