Shtëpia që dua

Foto dhe video nga shtëpia e Hillary Duff ku s`mungon as koteci i pulave

Foto dhe video nga shtëpia e Hillary Duff ku s`mungon as koteci i pulave

Hillary Duff ka hapur dyert e shtëpisë së saj në Beverly Hills. E bleu 8 vjet më parë kur ishte shtatzënë në pritje të djalit të saj.

Foto dhe video nga shtëpia e Hillary Duff ku s`mungon as koteci i pulave

Hillary kalon shumë kohë me lulet duke u kujdesur për to. Që në oborr e deri nëpër tualete shtëpia është e mbushur plot me lule. Nëpër cepa e mbi tavolinë, kudo.

Ajo tregon se është vërtet shumë e fiksuar pas shtëpisë, aq shumë sa në 8 vite e ka arreduar 2 herë. Siç Hillary tregon shtëpia dukej shumë ndryshe kur e bleu, por ajo e ka arreduar dy herë.

“Jam e fiksuar pas shtëpisë, e di”, thotë Hillary.

Foto dhe video nga shtëpia e Hillary Duff ku s`mungon as koteci i pulave

Mobilja më me vlerë për të është një prej druri që i përket viteve 50-të e që e ka marrë nga shtëpia e saj e fëmijërisë. Ngjyrën sipër ia kishte zbehur dikur, kur aksidentalisht kishte derdhur kafe mbi të. Ndaj edhe e ka marrë me vete, se i kujton fëmijërinë.

Foto dhe video nga shtëpia e Hillary Duff ku s`mungon as koteci i pulave

Foto dhe video nga shtëpia e Hillary Duff ku s`mungon as koteci i pulave

Foto dhe video nga shtëpia e Hillary Duff ku s`mungon as koteci i pulave

Gjatë prezantimit të shtëpisë, Hillary rehatohet në dhomën ku kalon edhe më shumë kohë. Në atë që është rrëmujë gjatë gjithë kohës, aty ku është edhe kuzhina e gatimit. Ajo tregon se gatuan shumë, fëmijët luajnë aty si dhe shikojnë familjarisht televizor.

Foto dhe video nga shtëpia e Hillary Duff ku s`mungon as koteci i pulave

“Ne shikojmë televizor si familje, shikojmë shumë dhe nuk kam asnjë pendesë për këtë”, thotë Hillary që tregon pastaj televizorin e saj të çuditshëm.

“Ky televizor i Samsung është i preferuari im. Duket si një pikturë, por në fakt është Tv. Nuk e kupton deri sa e ndez”, thotë aktorja.

Foto dhe video nga shtëpia e Hillary Duff ku s`mungon as koteci i pulave

Foto dhe video nga shtëpia e Hillary Duff ku s`mungon as koteci i pulave

Pastaj del në oborr aty ku bashkohet fshati dhe qyteti, ku ka edhe pishinën, edhe kotecin e pulave.

Foto dhe video nga shtëpia e Hillary Duff ku s`mungon as koteci i pulave

Foto dhe video nga shtëpia e Hillary Duff ku s`mungon as koteci i pulave

Foto dhe video nga shtëpia e Hillary Duff ku s`mungon as koteci i pulave

Foto dhe video nga shtëpia e Hillary Duff ku s`mungon as koteci i pulave

Foto dhe video nga shtëpia e Hillary Duff ku s`mungon as koteci i pulave

Foto dhe video nga shtëpia e Hillary Duff ku s`mungon as koteci i pulave

Foto dhe video nga shtëpia e Hillary Duff ku s`mungon as koteci i pulave

Foto dhe video nga shtëpia e Hillary Duff ku s`mungon as koteci i pulave

Foto dhe video nga shtëpia e Hillary Duff ku s`mungon as koteci i pulave

Foto dhe video nga shtëpia e Hillary Duff ku s`mungon as koteci i pulave

Foto dhe video nga shtëpia e Hillary Duff ku s`mungon as koteci i pulave

Foto dhe video nga shtëpia e Hillary Duff ku s`mungon as koteci i pulave

Foto dhe video nga shtëpia e Hillary Duff ku s`mungon as koteci i pulave

Foto dhe video nga shtëpia e Hillary Duff ku s`mungon as koteci i pulave

Foto dhe video nga shtëpia e Hillary Duff ku s`mungon as koteci i pulave

Foto dhe video nga shtëpia e Hillary Duff ku s`mungon as koteci i pulave

Foto dhe video nga shtëpia e Hillary Duff ku s`mungon as koteci i pulave

Foto dhe video nga shtëpia e Hillary Duff ku s`mungon as koteci i pulave

Foto dhe video nga shtëpia e Hillary Duff ku s`mungon as koteci i pulave

Për të parë gjithë shtëpinë, kliko videon.

*Burimi Architectural Digest