Shtëpia që dua

Brenda shtëpisë fringo të re të Ariana Grande-s me pamje nga oqeani

Brenda shtëpisë fringo të re të Ariana Grande-s me pamje nga

10 mijë metra katror është e gjithë sipërfaqja e shtëpisë dhe kopshtit përreth. Ariana Grande ka hyrë në vilën e re me tre kate brenda të cilës ka një 4 dhoma gjumi, një zyrë, 7 tualete, palestër, spa, vinotekë, bar dhe një gardërobë të madhe. Nuk mungon as pishina, por ajo është në verandë.

Brenda shtëpisë fringo të re të Ariana Grande-s me pamje nga

Brenda shtëpisë fringo të re të Ariana Grande-s me pamje nga

Brenda shtëpisë fringo të re të Ariana Grande-s me pamje nga

Brenda shtëpisë fringo të re të Ariana Grande-s me pamje nga

Brenda shtëpisë fringo të re të Ariana Grande-s me pamje nga

Brenda shtëpisë fringo të re të Ariana Grande-s me pamje nga

Brenda shtëpisë fringo të re të Ariana Grande-s me pamje nga

Ariana ka bërë publike prej pak kohësh lidhjen e saj të re dhe ndoshta këtu do transferohet me të dashurin Dalton Gomez.