Shtëpia që dua

Apartamenti që vërteton se mund të jetosh edhe në 37 metra katror pa të munguar asgjë

Apartamenti që vërteton se mund të jetosh edhe në 37 metra

Nuk është çështje hapësire, por menaxhimi hapësire. Duket se ky është çelësi për të organizuar e për të pasur në shtëpi gjithçka që të duhet edhe në pak metra katror.

Elle Decor prezanton një shtëpi 37 metra katror ku çdo centimetër është shfrytëzuar në maksimum.

Apartamenti ndodhet në Brazil, në San Paolo dhe është arreduar nga Studio AG.

Në të jeton një vajzë e re, studente. Ajo jeton aty gjatë javës, pasi në fundjavë shkon tek prindërit.

Apartamenti që vërteton se mund të jetosh edhe në 37 metra

Apartamenti që vërteton se mund të jetosh edhe në 37 metra

Nga krevati dopio, tek kolltuku, divani i ndenjes, tavolina, kompjuteri dhe këndi për të lexuar, deri tek pjesa e kuzhinës dhe tualeti.

Apartamenti që vërteton se mund të jetosh edhe në 37 metra

Apartamenti që vërteton se mund të jetosh edhe në 37 metra

Apartamenti që vërteton se mund të jetosh edhe në 37 metra

Apartamenti që vërteton se mund të jetosh edhe në 37 metra

Apartamenti që vërteton se mund të jetosh edhe në 37 metra

Këto janë fotot shkrepur cep me cep.

*Burimi Elle Decor