Shtëpia që dua

8 ide për të pasur në shtëpi vaskën më relaksuese në botë

8 ide për të pasur në shtëpi vaskën më relaksuese

Faqja e njohur Design Only vazhdon të postojë çdo ditë, ide falas për të arreduar shtëpinë, nga salloni, në kopsht e tualet. Këtë herë jemi fokusuar tek vaska, një nga zonat më personale dhe relaksuese brenda shtëpisë që mund të shndërrohet në art.

Diku një dritare ngjitur me në, dikur dizenjuar me lule e diku tjetër me shkallë, për të mos u sforcuar teksa futesh në të e del.

8 ide për të pasur në shtëpi vaskën më relaksuese

8 ide për të pasur në shtëpi vaskën më relaksuese

8 ide për të pasur në shtëpi vaskën më relaksuese

8 ide për të pasur në shtëpi vaskën më relaksuese

8 ide për të pasur në shtëpi vaskën më relaksuese

8 ide për të pasur në shtëpi vaskën më relaksuese

8 ide për të pasur në shtëpi vaskën më relaksuese

8 ide për të pasur në shtëpi vaskën më relaksuese

8 ide për të pasur në shtëpi vaskën më relaksuese

Vështirë të zgjedhësh më interesanten mes tyre.

*Burimi Design Only