Shtëpia që dua

6 ide për ta bërë verandën më të bukur se sallonin

6 ide për ta bërë verandën më të bukur se sallonin

Për ty që vdes për të arreduar, për ty që e ke fiksim ballkonin apo verandën, që kalon shumë kohë gjatë ditës e mbrëmjes në ambientin e jashtëm të shtëpisë, që lexon aty, që ha aty, që shtron darka me miqtë, fiks për ty është ky shkrim.

6 ide për ta bërë verandën më të bukur se sallonin

6 ide për ta bërë verandën më të bukur se sallonin

Janë 7 ide të marrë nga Dream Casa, nga Shtëpia e ëndrrave. Sidomos gjatë pandemisë ballkoni dhe veranda, të vetmet kontakte me botën e jashtme morën një rëndësi më shumë.

6 ide për ta bërë verandën më të bukur se sallonin

6 ide për ta bërë verandën më të bukur se sallonin

6 ide për ta bërë verandën më të bukur se sallonin

6 ide për ta bërë verandën më të bukur se sallonin

Stil klasike, moderne, tavolina katrore, të rrumbullakëta, me xham, mur, buzë detit apo kudo qoftë, merri disa ide falas.

*Burimi Dream Casa