Shtëpia që dua

20 produkte nën 20 dollarë që të duhen për t`i dhënë tjetër pamje shtëpisë

20 produkte nën 20 dollarë që të duhen për t`i

Janë produkte funksionale, por edhe të lezetshme, që i japin shtëpisë një pamje tjetër. Të gjitha nën 20 dollarë dhe mund të porositen online në Amazon.

20 produkte nën 20 dollarë që të duhen për t`i

Linku për porosi

Një kuti letrash

20 produkte nën 20 dollarë që të duhen për t`i

Linku për porosi

Një mbajtëse gazetash, revistash

20 produkte nën 20 dollarë që të duhen për t`i

Linku për porosi

Mushama dushi

20 produkte nën 20 dollarë që të duhen për t`i

Linku për porosi

Një tavolinë leximi

20 produkte nën 20 dollarë që të duhen për t`i

Linku për porosi

Mbajtëse sapuni

20 produkte nën 20 dollarë që të duhen për t`i

Linku për porosi

Mbajtëse këpucësh që kursen hapësirat

20 produkte nën 20 dollarë që të duhen për t`i

Linku për porosi

Mbajtëse librash kur s`ke një bibliotekë

20 produkte nën 20 dollarë që të duhen për t`i

Linku për porosi

Lidhëse për mbulesat e divaneve që mos të humbasësh orë duke i rregulluar

20 produkte nën 20 dollarë që të duhen për t`i

Linku për porosi

Për të qëndruar macet komode tek dritarja, vendi i tyre i preferuar

20 produkte nën 20 dollarë që të duhen për t`i

Linku për porosi

Një xham mbi xham, shumëngjyrësh

20 produkte nën 20 dollarë që të duhen për t`i

Linku për porosi

Kuba që mund t`i përdorësh edhe për të servirur ushqimin

20 produkte nën 20 dollarë që të duhen për t`i

Linku për porosi

Kuti për të mbledhur rrëmujërat

20 produkte nën 20 dollarë që të duhen për t`i

Linku për porosi

Pasqyrë

20 produkte nën 20 dollarë që të duhen për t`i

Linku për porosi

Qese prej rrobe për rrobat

20 produkte nën 20 dollarë që të duhen për t`i

Linku për porosi

Punime me grep

20 produkte nën 20 dollarë që të duhen për t`i

Linku për porosi

Mbajtësja e sfungjerit dhe detergjentit të enëve

20 produkte nën 20 dollarë që të duhen për t`i

Linku për porosi

Dritë led për ty që s`fle dot në errësirë e që ndizet sapo bie nata

20 produkte nën 20 dollarë që të duhen për t`i

Linku për porosi

Mbajtësja e shampove në një tualet të vogël

20 produkte nën 20 dollarë që të duhen për t`i

Linku për porosi

Një set pikturash që të çojnë në një kopsht botanik

20 produkte nën 20 dollarë që të duhen për t`i

Linku për porosi

Varëse rrobash jo si gjithë të tjerat

*Burimi BuzzFeed