Shtëpia që dua

11 dekorimet e shtëpisë që kanë dalë nga moda

11 dekorimet e shtëpisë që kanë dalë nga moda

Nëse je i fiksuar pas arredimit të shtëpisë dhe sidomos detajeve të vogla, sot nuk do të sugjerojmë ç`të shtosh, por ç`të heqësh nga shtëpia. Bright Side ka mbledhur në një shkrim gjithë objektet e dala mode. Po ti i mban akoma?

Silueta kafshësh

11 dekorimet e shtëpisë që kanë dalë nga moda

Neon me drita të forta

11 dekorimet e shtëpisë që kanë dalë nga moda

Të ashtuquajturat dekorime të murit

11 dekorimet e shtëpisë që kanë dalë nga moda

Ky abazhuri i madh që dikur tregonte pompozitet

11 dekorimet e shtëpisë që kanë dalë nga moda

Lulet artificiale

11 dekorimet e shtëpisë që kanë dalë nga moda

Letra e murit me pamje të tilla

11 dekorimet e shtëpisë që kanë dalë nga moda

Ngjitësa me lule nëpër pasqyra (i mban mend?)

11 dekorimet e shtëpisë që kanë dalë nga moda

Rubinet ngjyrë floriri

11 dekorimet e shtëpisë që kanë dalë nga moda

Jastëk të mbuluar me çentro

11 dekorimet e shtëpisë që kanë dalë nga moda

Televizori brenda bufesë

11 dekorimet e shtëpisë që kanë dalë nga moda

Orët e mëdha

11 dekorimet e shtëpisë që kanë dalë nga moda

*Burimi Bright Side