Shqiptarët në botë

Publikohen datat e reja dhe oraret e fluturimeve për shqiptarët që duan të kthehen

Publikohen datat e reja dhe oraret e fluturimeve për shqiptarët

Janë publikuar oraret dhe datat e reja të fluturimeve me avion për shqiptarët që duan të riatdhesohen dhe kanë mbetur jashtë kufijve për shkak të pandemisë së koronavirusit.

Kompania ajrore shqiptare e fluturimeve, Air Albania ka publikuar oraret dhe datat, ku bëhet edhe sqarimi se oraret mund ti gjejnë nga data 29 maj deri në datën 3 qershor.

Të riatdhesuarit, nuk do të karantinohen më për 14 ditë në hotele, por në shtëpitë e tyre, pavarësisht nëse jetojnë në zonat e Kuqe ti Tirana, Durrësi e Shkodra apo në zonat e gjelbra, të indentifikuara kështu për shkak të rasteve të identifikuara me koronavirus. Njoftimi është bërë publik nga kryeministri Rama që hyri në fuqi që në datën 11 maj.

Riatdhesime 29 maj

Stamboll-Tiranë ora 07:40-08:25

Tiranë-Milano ora 15:00-17:05

Milano-Tiranë ora 18:10-20:15

Riatdhesime 30 maj

Tiranë-Frankfurt ora 12:00-14:30

Riatdhesime 31 maj

Tiranë-Romë ora 07:15-08:40

Romë-Tiranë ora 09:50-11:15

Tiranë-Milano ora 15:00-17:05

Milano-Tiranë ora 18:10-20:15

Riatdhesime 1 qershor

Tiranë-Frankfurt ora 12:00-14:30

Frankfurt-Tiranë ora 15:30-18:15

Riatdhesime 2 qershor

Tiranë-Londër ora 12:00-14:00

Londër-Tiranë 15:00-19:05

Riatdhesime 3 qershor

Tiranë-Romë 07:15-08:40

Tiranë-Milano ora 15:00-17:15

Milano-Tiranë ora 18:10-20:15

Publikohen datat e reja dhe oraret e fluturimeve për shqiptarët

Publikohen datat e reja dhe oraret e fluturimeve për shqiptarët