Shqiptarët në botë

Ky është babai shqiptar i dy fëmijëve që humbi jetën në pishinë

Ky është babai shqiptar i dy fëmijëve që humbi

Mediat italiane publikuan dje lajmin e vdekjes së një 39 vjeçari shqiptar.Në një festë ku ishin të pranishëm miq dhe familjarë të tij, ai u fut të lahej në pishinë por nuk doli më i ngjallë. Ngjarja ende nuk është zbardhur e plotë, por dyshohet se ai mund të ketë goditur kokën në momentin që është hedhur në poshinë.

Sot është publikuar fotoja e viktimës, babait të dy fëmijëve, me emrin Edmond Vistaraj.

Ky është babai shqiptar i dy fëmijëve që humbi

39 vjeçari jetonte në Carugate të Milanos. Ai kishte shkuar nme pushime në Ravenna. Ngjarja ndodhi në pishinën e rezidencës me emrin 'Koko'.

Ky është babai shqiptar i dy fëmijëve që humbi

Linku i artikullit nga media italiane: https://www.monzatoday.it/cronaca/morto_tuffo-piscina-carugate-edmond-vistaraj.html