Showbiz

William flet për gjendjen shëndetësore të Philip pas shtrimit në spital

William flet për gjendjen shëndetësore të Philip pas

Duka i Edinburgh, ose thënë ndryshe burri i mbretëreshës u shtrua në spital javën e kaluar. Nuk ka Covid, por shqetësime të moshës. Princi Philip do festojë 100-vjetorin e lindjes me shpresën që deri atëherë të ketë dalë nga spitali.

William flet për gjendjen shëndetësore të Philip pas

Nipi i tij William ka treguar se “gjyshi është OK”, por ka nevojë për kujdesin e mjekëve ende, ndaj do të vazhdojë të qëndrojë në spital.

William u pyet për gjendjen e Philip teksa bënte një vizitë në një nga qendrat e vaksinimit.

Ishte një i moshuar që e pyeti dhe William fjalë për fjalë u përgjigji: “Oh, ai është mirë, mjekët po e mbajnë nën kontroll”.