Showbiz

Video/ Trëndafilat e bardhë që mbinë në kopshtin e Paolo Bonolis pasi nuk përmbushi amanetin e babait, prova që Parajsa ekziston

Video/ Trëndafilat e bardhë që mbinë në kopshtin e

Një episod sa të bukur, prekës, aq edhe rrëqethës ka treguar Paolo Bonolis. Historia nuk është e re, por është nga ato që nuk mjafton një jetë për ta harruar.

Bëhet fjalë për babain e tij që u nda nga jeta pak ditë para se mbesa e parë (vajza e Paolo's) të vinte në jetë. Silvia, mban edhe emrin e tij.

Video/ Trëndafilat e bardhë që mbinë në kopshtin e
Paolo dhe babai

"Para se të largohej nga kjo jetë, babai më tha: Mos harro, kur Sonia të lindë, do t'i çosh asaj një buqetë me trëndafila të bardhë nga ana ime, nëse unë nuk ia dal dot deri sa të lindë vajza. Babai vdiq, Sonia ajo lindi vajzën tonë të parë, e cila kishte nevojë për kujdes dhe kush do t'i mbante mend ata trëndafila të bardhë, të bekuar? Epo në majin e atij viti, në kopshtin tonë aty ku kishin mbirë gjithë jetën trëndafila të kuq, mbinë të gjithë bardhë", tregoi Bonolis.


A ishte kjo një rrugë nga parajsa për të mbajtur premtimin?